7 Comments

 1. Din 15 noiembrie pana acum a trecut ceva vreme, dar nu am avut vreme de scris. “Maestrul” Word Press mi-a facut o figura urata. Fiind utilizator al diacriticelor la scrierea românească, mi-au fost convertite articolele la concursul Super Blog. Am încercat să le dreg si n-am mai reusit. Să le rescriu fara diacritice nu am chef, mai ales ca nu sunt obisnuit cu scrierea “englezita”. Asa ca, fie ce-o fi. Ultimele patru articole ma strofoc sa le scriu şi IO fara diacritice, apoi ma voi desparti de maestrul Word.
  Dar sa revin la ultima ta întrebare cu un raspuns banal. Cea mai buna varianta a uneifotografii este aceea care-ti trece prin minte in momentul cand te afli fata in fata cu subiectul (ce expresie urata mia iesit: “fata in fata”, mai urata decat cea care nu-ti place tie, “draga”.

 2. Imi pare rau de problema ta. Din pacate, Blogspot nu-i o solutie, pentru ca face la fel. Sper ca juriul nu va tine cont de aceste lucruri.
  Cat despre fotografii, da, asa este. Eu ma refeream la ceea ce contin pozele cu variantele de amenajari.

 3. Anonymous

  felicitari!
  este genial materialul!imi place cel mai mult prima fotografie dar seamana cu decorul dintr-un alt restaurant mai french bucurestean…toate sunt superbe.

 4. Noa serbus. Am reuşit să reintroduc diacriticele pe blog şi mi s-au reparat articolele deteriorate în proporţie de 90%. Am rămas fără unele imagini, dar ce mai contează. Cu diacritice mă simt din nou român.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *