Prima mare nedreptate

De la acest Mondial de fotbal.
Robert Green, portalul nationalei Angliei, desi a facut tot posibilul pentru a inscrie si el un gol, inclusiv sa se faca de ras, si dupa ce a reusit, FIFA ii fura succesul. Golul SUA din egalul cu Anglia ii este atribuit lui Clint Dempsey. Mare, mare nedreptate, dupa un asemenea autogol. Acum Robert Green nu mai poate concura decat la cea mai penibila faza a campionatului si nu la autogoluri. Plus ca asa l-a facut omul meciului pe portalul din echipa adversa. Deci de doua ori nedreptate.
In an doua zi a aparut si primul mare mister al campionatului: unde este Grecia? Ok la ei este mare criza, dar chiar nu puteau transporta si jucatorii la acest campionat. Tricolurile le-am vazut, dar unde erau jucatorii? Mare mister cand Coreea de Sud ii inscrie doua super goluri si nu primeste niciunul de la fosta campioana europeana.
Argentina insa ne putea bucura cu mai multe goluri. Unul singur impotriva Nigeriei? Si nici nu a inscris Messi. Macar au castigat, desi, dupa cum a jucat Nigeria, si un egal ar fi fost bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *