5 Comments

  1. La ceas de plină noapte ce să-ţi mai doresc alceva decât vise plăcute. Sau poate visuri după unele inovaţii “limbistice”.

    Este interesant acest articol şi l-am citit cu atenţie. Nu sunt au fotograf expert în arta fotografică şi a cinematografiei, dar un lucru a venit să-mi confirme practica de toate zilele. Când filmez să ţin camera orizontală. În rest, ce dă Blajul, cum se zice pe la noi. Uneori mai şi “tremur” că n-am dat suficient de pomană, dar nici pe bani.

  2. Care sunt inovatiile “limbistice”?
    (Criticile sunt binevenite pe “aici”, dupa cum stii.)

    M-am straduit sa redau cat mai bine ceea ce-a spus RB, pentru ca, desi nu sunt specialist, multe dintre lucrurile spuse le stiu din teorie si le-am testat in diferite situatii.

  3. Păi, inovaţiile “limbistice” nu-ţi aparţin, aşa că nu le poţi breveta. Ele au fost brevetate de Videanu, EBA, Igaş, şi alţi etc. politruci ce se dau în “spectacole la televizii”. Mie-mi place să mă joc cu aparatul fără teorie şi fără să memorez ce fac, dar fac.

  4. Nu căuta ceea ce nu găseşti în scrierile tale. Dacă chiar vrei să te “documentezi” caută la cei nominalizaţi, dar şi la Vanghelie sau Băsescu comandor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *